Emerald Hill, stanovi u Novom Sadu
O NAMA


DRAGULJ U GRAĐEVINARSTVU

Mi smo investitori čiji je cilj da stanovnicima Novog Sada omogući sigurnost i komfor najkvalitetnijih nekretnina.

Ideja o osnivanju je nastala kao odgovor na permanentnu potrebu kupaca za što kvalitetnijim rešenjima u oblasti nekretnina.

Želja za konstantnim usavršavanjem, prenošenjem iskustva i svetskih trendova u građevinarstvu na naše prostore, dala nam je snagu da klijentima i korisnicima kontinuirano pružamo vrhunski kvalitet uz najnovija tehnološka rešenja.

Višedecenijsko iskustvo i preko 100.000 m2 izgrađenog stambenog i poslovnog prostora na domaćem tržištu su garancija kvaliteta naše buduće gradnje.

Poseban akcenat stavljamo na izgradnju nekretnina sa visokim stepenom energetske efikasnosti. Širimo ekološku svest u sferi stanovanja tako što koristimo opremu i materijale koji maksimalno štede energente koji su biorazgradivi i pogodni za reciklažu.

Naš pristup omogućava korisnicima znatno veću uštedu mesečnog kućnog budžeta jer svi mi, kao učesnici u kompletnom procesu vodimo računa o budućim generacijama.

Vreme je za Vaš
luksuzni život!

Vila se nalazi u mirnom porodičnom kraju Novog Sada, u Adamovićevom naselju. To je jedna od najatraktivnijih lokacija za stanovanje u Novom Sadu.

Vila sadrži tri stana, na svakoj etaži po jedan. Fasada vile je obrađena u kombinaciji Roben opeke, staklenih površina i dekorativnih obloga.

ZAVRŠETAK GRADNJE

31.12.2019


DIREKTOR PRODAJE

JOVAN NEDELJKOV

DIREKTOR PRODAJE

TELEFON

064 / 820 86 03

EMAIL

stanovi@emeraldhill.rs


KONTAKT